Lokalt og delikat
Nordsjælland kalles ofte for Københavns spisekammer - og det er det en god grunn til. Regionen ligger skulder ved skulder med hovedstaden, men på Nordsjælland er pulserende storbyliv erstattet med bølgende marker, langstrakte kyster og grønne skoger. Her kan man virkelig høste fra naturen, både til lands og til vanns. Og det byr også på mange kulinariske opplevelser for deg som besøker den naturskjønne regionen. Her kan du spise på restauranter som har fokus på lokale og økologiske råvarer av beste kvalitet, som Rabarbergaarden ved Tisvilde. Rabarbergaarden er drevet ut fra et holistisk og bærekraftig ideal, og menyen skifter i takt med årstidene. I tillegg til utsøkt mat, byr Rabarbergaarden på ekte bondegårsidyll og en utrolig hyggelig stemningen. God mat laget på lokale råvarer og servert i koselige omgivelser, får du også på Tisvilde Kro i Tisvildeleje. Og på Restaurant Gilleleje Havn, som ligger idyllisk til på havnen i Gilleleje, kan du nyte friskfanget fisk og skalldyr fra den nordsjællandske kysten mens du beundrer den flotte utsikten over havet.