Frederiksborg slott på Nordsjälland. Foto: Alex Nyborg Madsen - VisitNordsjaelland

Nordsjælland

Rågeleje strandhus

Besøk Nordsjælland - Danmarks Riviera

I århundrer har kongelige søkt seg til det vakre landskapet på Nordsjælland - det vitner alle slottene i området om. Langs kysten, også kjent som Den danske Riviera, finner du fantastiske strender og koselige badebyer - perfekte for deilige sommerdager. Det er også hjem for det berømte kunstmuseet Louisiana og mange andre fantastiske museum. Kom og opplev alt det Nordsjælland har å by på. 

Småbyidyll og endesløse sandstrender

Bare en kort togtur fra pulserende København kan du oppleve duvende sandstrender og sjarmerende badebyer langs Nordsjællands vakre og langstrakte kyst.

Nordsjællands beste badehoteller

Besøk et av de sjarmerende badehotellene på Nordsjælland og skjem bort deg selv med en unik hotellopplevelse, deilige spaopplevelser, gastronomi og hyggelig stemning.

Eventyrlige Nordsjælland

Foto: Mark Gray

Magiske øyeblikk fra Nordsjælland...

Se alt det Nordsjælland har å by på

Uansett om du ønsker å nyte musikk og småbyhygge i historiske omgivelser, lage din egen strandkunst eller skjemme bort deg selv med deilig mat, så er Nordsjælland stedet for deg. 

Opplevelsesferie på Nordsjælland

Uansett om du er øl-entusiast eller Hamlet-fan, om du elsker sandskulpturer eller gamle slott, så finner du noe for akkurat din smak blandt de mange spennende arrangementene på Nordsjælland.

Smak på Nordsjælland

På Nordsjælland står det gode liv i fokus. Så hvis du er glad i god mat og drikke er dette stedet for deg. Nordsjællands mange utsøkte restauranter byr på kulinariske opplevelser, hvor lokale råvarer og kvalitet står i fokus.

Toppattraksjoner på Nordsjælland

Foto: VisitNordsjælland

Flere fantastiske opplevelser på Nordsjælland...

Nordsjælland byr på fantastiske og mangfoldige opplevelser. Nyt late dager på noen av de beste strender i Danmark, gå turer i vakker kystnatur eller lei sykkel og opplev Nordsjællands vakre natur og sjarmerende småbyer fra sykkelsetet.

Pakk for stranden

Det er ikke uten grunn at Nordsjælland kalles Den danske Riviera. Her finner du nemlig noen av Danmarks fineste strender - med duvende sanddyner og krystallklart, blått vann.

Gå tur gjennom Danmarkshistorien

Gå på tur i Nordsjællands vakre natur, og opplev et mangfoldig landskap som byr på spennende historie og magiske opplevelser.

Sykkelferie på Nordsjælland

Hvorfor ikke oppleve Nordsjælland fra sykkelsetet? På denne måten kan nyte den vakre naturen, den royale stemningen og sjarmerende småbyidyllen langs de mange flotte sykkelrutene på Nordsjælland.