Familie im Eingang des LEGOLAND Billund
Familieferie

i Billund

Safaribus in GivskudZoo

Fly avsted på eventyr i Billund

I Billund venter store og små barneopplevelser - og med SAS er opplevelsene bare en flytur unna. Fra full fart i fornøyelsesparker og historiske eventyr, til spennende natur og småbyhygge for hele familien: fly avsted til en fabelaktig ferie i Billund, da vel! 

Magiske dager i LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort byr på spennende aktiviteter og full fart for hele familien, pluss kort vei til koselige småbyer, barnevennlige strender og historiske slott.

På eventyr i Billund og omegn

Billund er en spennende region, full av familievennlige opplevelser, flott natur og koselige småbyer. Les mer om alt du kan oppleve i området her.

Opplevelsene er kun er flytur unna...

Eventyret venter på dere i Billund! Med SAS kan du fly direkte fra Oslo til Billund Airport på null komma niks, og oppdage alt det spennende som venter på dere ved ankomst. 

På eventyr med SAS

Foto: Scandinavian Airlines

En region full av opplevelser

Billund ligger midt i det jyske smørøyet - med nærhet til flott natur, familiefornøyelser og koselige byer som Vejle og Kolding. 

Vidunderlige Vejle

Les mer om alt som venter deg i koselige Vejle! Her er det noe for både små og store - fra spennende historie og opplevelser, til unik arkitektur, shopping og gastronomi på høyt nivå.

Koselige Kolding

Kolding er også en by som garantert faller i smak både hos små og store. Her står de kulturelle opplevelsene i kø, og byen lokker med en spennende historie.

Må-se i Billund

Foto: Jesper Grønnemark

Familieaktiviteter i koselige Vejle

Historisk eventyr i Kolding

Sov søtt i Billund-regionen

Restauranter i Billund-regionen