©  Foto:

Børne Formel 1 - Action House

Som en sjov ferieaktivitet til børnene tilbyder Action House Gokart Formel 1-løb!

Hvis I er en gruppe af børn, der ønsker at lære at køre gokart bedre og opnå hurtigere omgangstider, så kan I med fordel booke pladser til vores populære børneformel-løb, som finder sted hver onsdag i ferierne.

På vores arrangementside kan I finde tidspunkter for det næste løb. Her vil I modtage en grundig instruktion i at køre gokart bedre og få tips til at opnå bedre omgangstider.

Løbet begynder med en 15 minutters opvarmning og tidtagning. I den første runde kører I langsomt for at varme dækkene op, så I kan opnå et bedre greb på banen. I de første 15 minutter vil der være en præmie til det barn, der kører den hurtigste omgangstid. Det barn med den hurtigste omgangstid vil få Pole Position og vil starte forrest, når det endelige 10-minutters finaleløb i Børne Formel 1 begynder.

Alle børnene, der deltager i Børne Formel 1, vil modtage et diplom som bevis på deres deltagelse. Prisen er 279,- pr. barn (ekskl. en hjelmhue til 20,- kr.). Tilmelding kan ske via mail: info@actionhouse.dk, telefon: +45 70 40 43 10 eller online bookingformular på hjemmesiden.

Bemærk, at arrangementet KUN er for børn, og at man fint kan tilmelde sig, selvom man kun er 1 eller 2 børn. Hold øje med vores arrangementside for datoer for dette løb.