Helenekilde Badehotel

Kystferie i Danmark

Ridning

Nyt det gode liv ved havet

Danmarks vakre og langstrakte kyst er det perfekte stedet for en avslappende ferie. Her kan dere overnatte på historiske badehoteller, ta en dukkert i det klareste blå vann, bli sjarmert av den danske landsbyidyllen og nyte lokale delikatesser mens dere ser solen gå ned. Kom og opplev hvor deilig livet ved havet er.

La deg sjarmere av den danske kysten

Kystferie i Danmark byr på opplevelser utenom det vanlige - fra hesteriding, yoga på stranden og sjarmerende sykkelturer, til spennende shopping og lekker gourmetmat.

Danmarks beste badehoteller

På de danske badehotellene har tiden sin egen rytme. Her kan du slappe av ved havet og nyte deilig mat og drikke i delikate omgivelser. Oppdag de mange sjarmerende badehotellene i Danmark.

Magiske opplevelser på kystferie i Danmark

La hverdag være hverdag, og ta en romantisk getaway til den danske kysten med en du er glad i. Den vakre og langstrakte kysten i Danmark byr på uforglemmelige opplevelser - fra unik natur, sjarmerende småbyidyll, lekker mat og... ja bare ren og skjær hygge. 

Nyt livet - og hverandre

Foto: VisitDenmark

Nostalgisk ferieavslapping på badehotell

Sjekk inn på et av de mange sjarmerende danske badehotellene i sommer - hvor nostalgisk romantikk møter moderne luksus. Ferie på badehotell i Danmark betyr avslapping i vakre omgivelser, badeliv på endeløse sandstrender og dovne frokoster med havutsikt. Kan det bli bedre? 

Romantikk og nostalgi på badehotellsferie

Et besøk på et dansk badehotell er en herlig blanding av romantisk nostalgi og moderne komfort. Her kan du glemme hverdagen, sette mobilen på lydløs og stresse ned i naturskjønne omgivelser med idylliske turer på stranden, sol og badeliv, deilig mat og avslappende og hyggelig stemning.

Sjekk inn på Badehotellet (nesten som på TV)

Hvis du er en av de mange som har sett TV-serien Badehotellet og drømt deg bort til sommersol, duvende sandstrender og fordums badehotellsidyll, så kan du få drømmen din oppfylt på et av de mange flotte badehotellene i Danmark.

Opplev alt det kyslandet Danmark har å by på

På ferie ved kysten i Danmark kan du oppleve alt fra duvende sandstrender og den vakreste kystnatur, til storslagne slott og sjarmerende småbyer. Så uansett om du foretrekker å ligge på stranden med en is i hånden, vandre gatelangs på brolagte gater eller nyte late sommerdager i en slottshage, så har den danske kysten noe for deg. 

Danmarks beste strender

Danmark har noen av de vakreste strendene i Europa - med fin hvit sand, store sanddyner og det reneste badevannet man kan oppdrive.

Danmarks mest eventyrlige slott

Du finner flere slott og herregårder i Danmark enn i de fleste andre land, så her er mulighetene mange for deg som drømmer om royale opplevelser.

Danmarks hyggeligste småbyer

I de danske småbyene finner du sjarmerende historiske bykjerner, naturskjønne omgivelser og koselige lokalbefolkning.

De vakreste danske øyene

Den danske kysten er perfekt til øyhopping. Danmark har nemlig over 400 navngitte øyer (!) og massevis av koselige små havnebyer og sjarmerende viker.

Danmark fra kyst til kyst

Fra topp til bunn - Danmarks mangfoldige kyst byr på vakre destinasjoner og unike opplevelser som det er vel verdt å reise for. Utforsk de mange fantastiske stedene som du kan besøke langs den danske kysten. 

Vakre Nordjylland

Nordjylland er et ekte ferieparadis. Her reiser man for å oppleve milelange strender, en unik natur og sjarmerende små badebyer.

Royale Nordsjælland

Den nordsjællanske kysten kalles også Den danske riviera - og her kan du nyte livet på fantastiske strender og besøke magiske slott.

Sjarmerende Bornholm

Bornholm har flest solskinnsdager i hele Danmark. Her finner du hvite sandstrender, fantastisk natur og sjarmerende landsbyer.

Eventyrlige Fyn

Ta på eventyr på vakre Fyn! Øya har hele 127 slott og herregårder, vakre strender og et stort utvalg lokalproduserte delikatesser.