VisitDenmark
Daniel Villadsen / Kasper Andersen

Mer tid til Danmark

Størrelsen teller - bare ikke på den måten du tror. Danmarks styrke ligger nemlig i å være et lite land - hvor det aldri er langt mellom opplevelsene. Og det betyr at du har mer tid. Mer tid til å utforske. Til å slappe av. Til å nyte. Og ikke minst - mer tid til hverandre. 

Tid til flere opplevelser

Fra danske smørrebrød til eksperimentell gastronomi. Fra majestetiske slott til banebrytende arkitektur. Fra storbypuls til historisk småbyhygge. Fra duvende sandstrender til brosteinsbelagte gater. I Danmark trenger du ikke velge. Her er det nemlig tid til det hele: fra gjensyn med kjente og kjære klassikere, til nye og spennende eventyr ventende rett rundt hjørnet. 

Når vil du reise til Danmark?

Danmark byr på magiske opplevelser - uansett årstid. Sommeren er kanskje alles favoritt, men hvis du reiser om høsten, vinteren eller våren kan du få en opplevelse litt utenom det vanlige. Da er det mer plass, færre turister, lavere priser - og mer tid til å utforske Danmarks skjulte perler.

Sort sol ved Vadehavet nasjonalpark
Autumn icon

Høst

Ice skating in front of the magical Nimb Hotel in the iconic Tivoli Gardens
Winter icon

Vinter

Kirsebærblomster på Bispebjerg Kirkegård
Spring

Vår

Heartland Festival på Egeskov slott
Summer icon

Sommer

Reis trygt i Danmark

Hva er reglene for munnbind i Danmark? Er det okay å reise med offentlig transport? Dette og andre spørsmål du har om hvordan du holder deg trygg på reisen, samt de siste oppdateringene for innreise i Danmark, finner du her.