Gå til innhold
Two people standup paddling in Klitmøller, North Jutland
Lev ut lidenskapene dine

i Danmark

Yaffa Restaurant & Bar – New Middle Eastern designer bistro

Ta med deg et lite stykke Danmark hjem

Og da mener vi ikke den obligatoriske boksen med danske småkaker fra souvernirbutikken. Nei, vi snakker om lidenskaper. De du endelig fikk levd ut. De du ikke visste du hadde. Ta dem med deg hjem, og la Danmark inspirere deg - også i hverdagen der hjemme. 

For deg som elsker mat

Fra danske smørbrød og snaps (skål) til innovativ gastro og lokaldyrket naturvin, via bakverk som får tennene til å løpe i vann - Danmark er landet for deg som elsker god mat og drikke. 

For deg som leter etter Instamoments 😍

Vårt lille land er fullt av hverdagsvidundere som bare venter på å bli fanget på kamera. Bare ta en kikk på noen av de nesten 1 millioner (!) bildene som folk har delt med oss under hashtagget #visitdenmark. Her i Danmark trenger du nemlig aldri lete lenge etter det perfekte Instamoment. 

For deg som elsker bøker

I Danmark blir eventyr til virkelighet. Det er nemlig ikke uten grunn at vi kaller oss et land av hverdagsvidundere. Her kan du gå i fotsporene til verdens kanskje mest kjente eventyrforfatter, hilse på en havfrue og møte ekte prinser og prinsesser. Men la vær å kyss på froskene våre, okay?