Gå til innhold
Efterår natur
Gi deg selv

en pause fra hverdagen

The floating shelter "Havhytten" is located off the coast at Hvide Klint in North Zealand, just an hour from Copenhagen

Slik kobler du av i en verden som aldri står stille

Vi er her for å hjelpe deg med å forvandle FOMO til JOMO (The Joy of Missing Out). Fordi vi alle vet at det å være koblet på døgnet rundt. Men det er ikke alltid så lett å finne roen. Heldigvis for deg er Danmark et lite land - noe som betyr at det aldri er langt fra pulserende byliv til naturens ro. Stikk av til en øde øy. Begrav hodet i en bok i parken. Eller kikk på skyene fra en av våre milelange sandstrender.

Senk skuldrene under stjernehimmelen

Vi er så heldige å ha fått hjelp fra tidligere Astronomy Photographer of the Year, Ruslan Merzlyakov (@astrorms), til å fange disse fantastiske bildene av den danske stjernehimmelen. Møn og Nyord har en unik stjernehimmel med lite forurensning, hvor man om sensommeren kan se Melkeveien, og i august og desember så kan man telle stjerneskudd. På høsten blir den flotte Andromeda galaksen synlig.

Digital detox i byen

I følge mennesker som vet hva de snakker om (altså ikke oss), har definisjonen av natur endret seg. I dag kan kan alle grønne oaser som gagner verden og menneskene i den, defineres som natur. Så da er det flaks at byene våre er fulle av grønne parker! Her er noen tips til hvor du kan koble av (og ut) i København.