Isbjerget

Det er dejlig å være norsk i Danmark

I Danmark är du aldrig långt från nästa strand

Oppdag Danmark i sommer

Lengter du etter havet, hvite sandstrender og sykling med vinden i håret? Er du en livsnyter som søker det gode liv med matopplevelser og kultur eller vil du ta med familien på en deilig reise fylt med fartsfulle attraksjoner og kos? Valget er ditt.

Aarhusregionen

Aktiv ferie i Aarhusregionen

Gjør deg klar for en opplevelsesrik ferie i storslått natur. Området rundt Aarhus byr på unike turmuligheter, et bredt aktivitetstilbud, fantastiske strender og kort avstand mellom by og natur. Alt dette gjør Friluftsregionen til en drømmedestinasjon - bare et steinkast fra Aarhus.

Shopping og byliv i Aarhusregionen

Aarhus er preget av en spennende matscene, nærhet til naturen og kulturelle opplevelser i verdensklasse. Nylig startet dessuten SAS direkterute fra Oslo til Aarhus – så veien til Aarhusregionen har aldri vært kortere.

Nordjylland

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er som skapt for barnefamilier, og dere kan oppleve alt fra ville dyr og badeland til attraksjoner som kiler i magen. Vi guider dere til regionens fire største familieattraksjoner og tipser om barnevennlige strender, feriebyene man bør besøke og fine overnattingssteder.

Drømmeferie ved havet i Nordjylland

I Nordjylland finner du alt du trenger for en fantastisk ferie. Kombiner rolige, avslappende dager på stranden med en rekke spennende aktiviteter. Vi guider deg til alt fra nydelige sandstrender og koselige badehotell til de mest sjarmerende badebyer. Ferien i Nordjylland starter her!

Ta barna med til Legoland®

Ferie for to

Kroferie i Holstebro

Området rundt Holstebro svermer av autentiske kroer og idylliske herregårder. Her kan dere nyte avslappende dager fylt med nydelige smaksopplevelser og spennende kultur i fantastiske omgivelser. I denne artikkelen gir vi deg vår guide til en uforglemmelig dansk kroferie.

Nyt livet på eventyrøya Fyn

Eventyrøya Fyn inviterer på kjærlighetsferie med idyll, avslapping og romantikk. Nyt den friske havluften og den fantastiske stemningen på gamle kroer og flotte slott, spis dere rundt øyas sjokoladerute og hopp på sykkelen for noen koselige turer langs det brusende havet.