Isbjerget i Aarhus

Det er dejlig å være norsk i Danmark

I Danmark är du aldrig långt från nästa strand

Oppdag Danmark i sommer

Lengter du etter havet, hvite sandstrender og sykling med vinden i håret? Er du en livsnyter som søker det gode liv med matopplevelser og kultur eller vil du ta med familien på en deilig reise fylt med fartsfulle attraksjoner og kos? Valget er ditt.

Aarhusregionen

Aktiv ferie i Aarhusregionen

Gjør deg klar for en opplevelsesrik ferie i storslått natur. Området rundt Aarhus byr på unike turmuligheter, et bredt aktivitetstilbud, fantastiske strender og kort avstand mellom by og natur. Alt dette gjør Friluftsregionen til en drømmedestinasjon - bare et steinkast fra Aarhus.

Nyt bylivet i hyggelige Aarhus

Aarhus er en koselig storby med en spennende matscene, nærhet til naturen og kulturelle opplevelser i verdensklasse. Og med SAS sin  direkterute  fra Oslo til Aarhus, så er veien til Aarhus har aldri vært kortere.

Opplevelsesrik familieferie 30 minutter fra Aarhus

Foto: Randers Regnskov - Aarhusregionen

Nordjylland

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er som skapt for barnefamilier! Her kan dere oppleve alt fra is-spising på stranden og gøyale badeland, til ville dyr og attraksjoner som kiler i magen. Vi guider dere til Nordjyllands beste familieattraksjoner og tipser om barnevennlige strender.

Drømmeferie ved havet i Nordjylland

I Nordjylland finner du alt du trenger for en ekte drømmeferie. Kombiner rolige, avslappende dager på stranden med spennende naturopplevelser og stemningsfulle badebyer. La oss ta deg med til duvende sandstrender, blåt hav så langt øyet kan se, idylliske badehoteller og lokale delikatesser

Ta barna med til Legoland®

LEGOLAND® Billund Resort

Foto: Legoland Billund Resort

Ferie for to

Kroferie i Holstebro

Området rundt Holstebro svermer av autentiske kroer og idylliske herregårder. Her kan dere nyte avslappende dager fylt med nydelige smaksopplevelser og spennende kultur i fantastiske omgivelser. I denne artikkelen gir vi deg vår guide til en uforglemmelig dansk kroferie.

Nyt livet på eventyrøya Fyn

Eventyrøya Fyn inviterer på kjærlighetsferie med idyll, avslapping og romantikk. Bare en togtur fra København venter et magisk øyrike med frisk havluft og fantastisk natur, sjarmerende fynske kroer og eventyrlige slott, samt småbyidyll og lokale delikatesser.