The Circle Bridge on Copenhagen harbour

Danmark fra sofaen

Råbjerg Mile in North Jutland

Besøk Danmark... hjemmefra

Fra hygge-tips, vakker natur og flotte museer, og videre til de mest kjente og kjære danske TV-seriene. Det er mange måter å oppleve Danmark på fra sofaen. Noe som jo er heldig, siden du ikke kan komme og besøke oss for øyeblikket. Derfor bringer vi Danmark til deg! Bli med på vår virtuelle tur gjennom Danmark. 

solopgang ved Råbjerg Mile

Besøk Danmarks vakreste naturområder med Google Street View

Smaken av Danmark

Vi vet du savner smaken av ferskt rugbrød og danske smørbrød, så her finner du tips til hvordan du kan skape ekte dansk stemning på kjøkkenet. 

Lær dansk kokkellering med Adam Aamann

Adam Aamann er en kjent dansk kokk og eier av flere restauranter i København, Aamanns. Restaurantene er særlig kjente for sine fantastiske danske smørbrød, og her guider Adam Aamann deg til hvordan du lager noen av hans mest populære retter.

Danish chef Adam Aamann

Si hei!

Adam Aamann outdoor kitchen

Lag din egen majones

Adam Aamann smørrebrød with tatar

Smørbrød med tartar

Danmark på skjermen

Film og TV-serier fra Danmark har erobret skjermer og kinolerreter over hele verden, og med en perlerekke av verdenskjente danske skuespillere og regissører er det ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Så finn deg godt til rette i sofaen, og gjør deg klar for timevis med topp underholdning fra de beste danske film og TV-seriene. 

Følg med på hva danskene driver med

Hvis du lurer på hva danskene får tiden til å gå med for tiden, så kan du se noen eksempler på det her. Fra baking og veranda-kos til gåtur på øde strender - kanskje finner du også inspirasjon til noen hyggelige måter å fordrive tiden på? 

Flere sofa-opplevelser fra hele Danmark

Opplev hippe og hyggelige København
Nørrebro, Copenhagen
La deg sjarmere av den danske kysten
Skallingen strand
Eventyrbyen Odense
Family holiday in Odense, Fyn
Fantastiske naturopplevelser i Danmark
Råbjerg Mile, Denmark