VisitDenmark
Couple on bikes, Nysted, Denmark

Last ned vår BIKE & STAY DK app

BIKE & STAY DK app byr på store sykkelopplevelser i lommeformat og er er din guide til opplevelser og campingplasser i Danmark!

Applikasjonen gir deg en god oversikt over den enkelte rutens beliggenhet, og for hver rute kan du laste ned et detaljert rutekart som du kan ta med på turen. Kartet fungerer også offline, så du skal ikke bekymre deg over dyre roaming-takster. Utover det inneholder applikasjonene detaljerte opplysninger om opplevelsesmuligheter og campingplasser langs ruten.

Når du oppholder deg i Danmark får du automatisk se de ruter og campingplasser, som er i nærheten. Applikasjonen finnes på dansk og engelsk. Med applikasjonen i lommen slipper du å bruke tiden din på planlegging, men kan nyte turen og den vakre danske naturen.

Applikasjonen er utviklet av VisitDenmark og Everplaces i forbindelse med EU-prosjektet Powered by Cycling: Panorama.

Prosjektet Powered by Cycling: Panorama skal gi Danmarks turister gode opplevelser på sykkel, 26 nye korte sykkelruter skal sammen med bedret infrastruktur, sykkelvennlige overnattingssteder, internasjonal markedsføring og salg av pakkereiser gjøre Danmark til en sykkeldestinasjon i verdensklasse og skape vekst i kystturismen. Prosjektet er knyttet til de to velbesøkte langtursruter: Vestkystruten (Tønder-Skagen) og København-Berlin ruten (Gedser-København). Partnere i Powered by Cycling: Panorama er Region Midtjylland, Østdansk Turisme, Destinasjon Sydvestjylland, Nationalpark Thy, VisitDenmark, Campingrådet og Dansk Turismefremme.

Sykkelturismeprosjektet Powered by Cycling: Panorama er støttet av den europeiske fond for regional utvikling.