Sagolik julstämning på Gavnø Slot

Jul & nyttår i Danmark

Njut av extra hygge i Danmark under julen

Kom og opplev julestemningen!

Julen er høysesong for hygge i Danmark - med unike tradisjoner og magiske opplevelser. Besøk koselige julemarkeder over hele landet, gå på skøyter i skumringen, shop julegaver til venner og familie, kos deg med deilig dansk julemat, og opplev ekte julestemning på Tivoli. 

Høysesongen for hygge er her

Foto: Lasse Salling, Tivoli

Kos deg på julemarked

Hva er vel koseligere enn å nyte en kopp varm gløgg og danske julekaker, mens du handler julegaver i ro og fred? Gjør unna julegaveshoppingen på et av Danmarks utallige julemarkeder. 

Julemarkeder i København

Besøk et av de mange koselige julemarkedene i København, og få en smakebit på den danske julehyggen.

Julemarkeder i Danmark

Det finnes utallige julemarkeder i Danmark som garantert sørger for at du kommer i den rette julestemningen.

Barnas jul i København

Foto: Kim Wyon

La den inspirere av den danske julehyggen

Feire nyttårsaften i København?

Gå det nye året i møte med en skikkelig fest! I den danske hovedstaden feires nyttårsaften med fargesprakende fyrverkeri, gode middager og fantastiske fester. Vi guider deg til hvordan du feirer nyttår i København - uansett om du ønsker en rolig feiring eller vil avslutte 2019 med bulder og brak.

Fest og fyrverkeri i København

Start det nye året i København! Nyttårsaften er en stor festdag i Danmark, og i København finnes det utallige steder du kan spise nyttårsmiddag, se fyrverkeri og feste natten gjennom.

Nyttårsarrangementer i København

Gå det nye året i møte med en deilig middag og en fargesprakende fest i København! Se hvilke hoteller, restauranter og nattklubber som arrangerer nyttårsfest på den siste dagen i det gamle år.