Superkilen Park Nørrebro Vår

Dansk design & arkitektur

Minimalistisk, modig og stilrent

Det er ikke størrelsen som teller. Danmark er kanskje lite, men de er veldig store på kreativitet. Både innen design og arkitektur er det dessuten minimalisme som gjelder. Suksesshistorien startet på 1950-tallet med designikon som Hans Wegner og Arne Jacobsen og dansk design er fortsatt i vinden den dag i dag. Her gir vi innblikk i alt fra designerklassikere til spennende nykommere.

Design din tur til Danmark

For deg som er interessert i design og arkitektur er Danmark en drømmedestinasjon. Finn ut hva du vil se på turen med litt inspirasjon fra oss!

Danske Designikoner

Danmark er et lite land med en enorm passion for design. Derfor har landet også fostret uforholdsmessig mange internasjonalt anerkjente designere, varemerker og produkter. Her er en presentasjon av Danmarks største designikoner.

10 kunstmuseer i København

I og omkring København er der mange inspirerende museer, der tilbyder kunstoplevelser til enhver smag. Hvad enten du vil have moderne eller klassisk k...

Københavns fascinerende broer

Les VisitCopenhagens guide til alle de flotte, innovative og praktiske broene (nye og gamle) som knytter den danske hovedstaden sammen.

DAC - Dansk Arkitektur Center

På DAC, som er en del av det nye kulturhuset BLOX, kan du se spennende utstillinger om alt arkitektur og byplanlegging.

Designmuseum: Dansk design fra A till Å

Dette museet er et must for alle som er interessert i dansk design. La ikoniske møbler og designobjekter ta deg gjennom dansk designhistorie.

Høydepunkt i hovedstaden

København har mye fint å hvile øyet på. Kanskje finner du noen desigkupp å ta med hjem. 

Her kan du kjøpe dansk mote i København

Bli kjent med Danmarks mest kjente motedesignere og klesmerker, fra Malene Birger og GANNI til Stine Goya og Munthe – samt hvor du kan shoppe dansk mote i København. Les vår guide till dansk mote i København.

Shoppingguide til København

København er en shopping-by i verdensklasse – her får du tak i alt! Vi guider deg gjennom byen, fra de mest eksklusive internasjonale merkene og den kjente shoppinggaten Strøget til nye danske designere, vintage, second-hand og små trendy butikker med spesialvarer.

Her får du tak i designobjekter i København

På denne listen finner du alt du trenger for en vellykket shoppingdag med siktet stilt inn på design.

Se andre som har sans for stil på Instagram