Sider

Aarhus er metropolen hvor du kan oppleve mye av det fineste Danmark har å by på. Aarhus er kåret til Europas kulturhovedstad og som en del av satsningen skal 2017 bli året hvor det hele topper seg.

Det er alltid deilig å være norsk i Danmark, men for noen er det nok ekstra deilig å kunne senke skuldrene, stresse ned og nyte livet.

Inspirasjon til et adrenalinkick eller en naturopplevelse litt utenfor det vanlige

Er du eller familien på jakt etter et adrenalinkick eller en naturopplevelse litt utenfor det vanlige, så finner du helt sikkert noen gode tips i denne listen (på dansk).

Disse populære attraksjonene i København må dere besøke med barna

Vår guide (på dansk) viser vei til de mest besøkte barneattraksjonene i Danmarks hovedstad.

Drøm deg bort på en kro- eller slottsferie langs de gamle danske kongeveiene. Eller nyt storbylivets gleder på et romantisk boutique-hotell. Small Danish Hotels har håndplukket noen av de beste overnattingsstedene i Danmark, som alle gir deg en bit dansk historie på hver sin måte.

Dette er noe "alle vet". Men hvorfor er det så deilig? Er det de milelange strendene, de rolige bøkeskogene, de hyggelige byene eller den gode maten? Vi tror rett og slett det er det danske vertskapet og måten de tar imot oss nordmenn på.

Skolenes vinterferie i uke 7 og 8 frister med et hav av festlige arrangement for barn og deres familier

I vår guide (på dansk) finnes tips til hva dere kan oppleve i Danmark i vinterferien. God ferie!

Her er din guide (på dansk) til noen av de største arrangementene for familier i Danmark i 2015. Dere kan oppleve alt fra historiske festivaler og dukketeater til dyrskuer der dere kan klappe søte dyr.

Jysk konkurranse 2014

Sommerinspirasjon: Danmark venter

Det finnes ingen steder som Danmark om sommeren, med hvite sandstrender, sjarmerende landsbyer og korte avstander mellom attraksjonene. Det er det perfekte stedet for en rolig og avslappende sommerferie med familie eller venner.

Ferier med NOVASOL

Vinn ferieopphold i et av NOVASOLs feriehus

Tivoli, København

Sommersesong til 21. september 2014
Halloween i Tivoli fra 10. oktober til 2. november 2014

LEGOLAND, Billund

Halloween har de siste årene blitt en populær tradisjon også i Danmark, og da spesielt i de store fornøyelses- parkene.

Halloween har de siste årene blitt en populær tradisjon også i Danmark, og da spesielt i de store fornøyelses- parkene. Det blir pyntet med gresskar, hekser, troll og spindelvev.

På mange av Danmarks store severdigheter trenger du ikke tenke på inngangsbilletten. Det gjelder for eksempel de aller fleste kirker, statuer, monumenter, oldtidsminner og de fleste historiske ruiner.

Nyt en piknik i det grønne

Måltid i det fri

Bo billig i Danmark

Primitive teltplasser og overnatting i det fri

Reis gratis rundt

Til fots eller på sykkel kan du slippe helt unna transportutgifter. Forholdene for både gående og syklende er generelt meget gode i Danmark, og det er aldri er langt til nærmeste butikk, restaurant eller overnatningssted.

Billige ferieformer i Danmark

Gratis ferie på en økologisk gård

Ønsker du en gratis ferie, sosialt fellesskap og samtidig lære om økologisk landbruk har du sjansen gjennom Willing Workers On Organic Farms (WWOOF).

Stramt feriebudsjett? Fortvil ikke! Danmark kan friste med mange rimelige og gratis gleder.

Stramt feriebudsjett? Fortvil ikke! Danmark kan friste med mange rimelige og gratis gleder. Det er gratis inngang, ikke bare til naturen, strendene og byenes parker, men også til mange kulturelle oplevelser. I tillegg kan du finne rimelig overnatting og shopping.

Trods Danmarks beskedne geografiske størrelse er landet begunstiget af en helt ekstraordinær lang kystlinje, nemlig hele 7.300 km.

Sider