Family holidays - Editorial

Sider

Showing 20 from 149 marked with "Family holidays"

Sider

Jysk konkurranse 2014

Sommerinspirasjon: Danmark venter

Det finnes ingen steder som Danmark om sommeren, med hvite sandstrender, sjarmerende landsbyer og korte avstander mellom attraksjonene. Det er det perfekte stedet for en rolig og avslappende sommerferie med familie eller venner.

Ferier med NOVASOL

Vinn ferieopphold i et av NOVASOLs feriehus

Tivoli, København

Sommersesong til 21. september 2014
Halloween i Tivoli fra 10. oktober til 2. november 2014

LEGOLAND, Billund

Lej et sommerhus i Danmark 

På mange av Danmarks store severdigheter trenger du ikke tenke på inngangsbilletten. Det gjelder for eksempel de aller fleste kirker, statuer, monumenter, oldtidsminner og de fleste historiske ruiner.

Nyt en piknik i det grønne

Måltid i det fri

Bo billig i Danmark

Primitive teltplasser og overnatting i det fri

Reis gratis rundt

Til fots eller på sykkel kan du slippe helt unna transportutgifter. Forholdene for både gående og syklende er generelt meget gode i Danmark, og det er aldri er langt til nærmeste butikk, restaurant eller overnatningssted.

Billige ferieformer i Danmark

Gratis ferie på en økologisk gård

Ønsker du en gratis ferie, sosialt fellesskap og samtidig lære om økologisk landbruk har du sjansen gjennom Willing Workers On Organic Farms (WWOOF).

Oplevelser ved vandet

Mere end 7.000 km kyst venter
Med en samlet kystlinje på over 7.000 km, er der aldrig langt til en strand i Danmark, og er der børn i selskabet, er en strand altid en herlig tumleplads med masser af muligheder.

Dette er noe "alle vet". Men hvorfor er det så deilig? Er det de milelange strendene, de rolige bøkeskogene, de hyggelige byene eller den gode maten? Vi tror rett og slett det er det danske vertskapet og måten de tar imot oss nordmenn på.

Hvis du får behov for litt forandring en dag, kan du hoppe på sykkelen og utforske området rundt campingplassen eller feriehuset.

Panorama cykelruter

De europeiske langrutene

Temabaserte sykkelruter

For naturelskere

Panorama cykelruter i Danmark

På sykkeltur i Danmark merker du at stresset sakte fordufter etter hver eneste meter du legger bak deg. Borte blir minnene om byens eksospotter og trafikklys. Sansene våkner opp en etter en fra dvalen og er plutselig i sitt rette element.

Camping i efterårsferien

Omkring 250 campingpladser i Danmark holder åbent i efterårsferien, så næsten lige meget hvor du ønsker at slå dig ned, skal der nok være en campingplads i nærheden. De danske campingpladser ligger i nogle af landets mest naturskønne områder – to tredjedele i gåafstand fra vandet.

Efterårsferie i Danmark i et feriecenter
Feriesenter er et genialt dansk konsept, det er en kombinasjon av hotell og feriehus. Du har din egen bolig med de nødvendige toalett/bad- og kjøkkenfasiliteter samtidig som du har resepsjon, restaurant og ulike aktivitetstilbud.

Sider

Showing 20 from 149 marked with "Family holidays"

Sider