Couples holidays - Editorial

Sider

Showing 20 from 169 marked with "Couples holidays"

Sider

Det er fort gjort å forelske seg i friheten sykkelen gir. Man får tilbakelagt lengre strekninger og sett langt mer. Et nett av skiltede sykkelruter binder området sammen, og det er enkelt å finne fram.

Shopping i byens hjerte

Enestående arkitektur

Med markante bygninger som Bølge, De Fem Søstre, Den Hvide Facet og Spinderihallerne, er Vejle ikke bare et fint sted å nyte det gode liv, men også et mekka for arkitekturinteresserte.

På tur med Tenna 2

I Ludvig Holbergs stykke Jeppe på Bjerget våkner Jeppe i baronens seng etter en usedvanlig fuktig natt. Vi skal ikke spekulere i om Holberg hadde Hotel Vejlefjord i tankene da han beskrev luksusen som omga den stakkars Jeppe, men vi ville ikke blitt veldig overrasket.

På historisk grunn

Bornholms severdigheter byr på mange spennende opplevelser – enten du liker natur, historiske byggverk, flotte strender, gastronomiske matopplevelser, kunst eller musikk. På grunn av øyas utforming er det ikke langt mellom severdighetene, og de er det mange av!

Bornholm, også kalt ”klippeøya”, ligger i Østersjøen og er kjent for sine lekre gourmetretter av fisk og andre råvarer i verdensklasse.

Bornholm er en øy for avslapning og kos med mat og drikke i gourmetklasse. Om du likevel kjenner at det kribler litt i aktivitetsfoten har øya mer enn nok av severdigheter for en aktiv ferie.

Maritimt og moderne

Smaken av Fyn

Husk faktor

Med sine 158 kilometer er Gudenåen Danmarks lengste elv. Den har sitt utspring i Tinnet Krat ved byen Tørring, og sitt utløp i Randers fjord ved byen Randers. Foruten Randers renner Gudenåen gjennom byene Ry, Silkeborg, Bjerringbro og Langå.

Gudenå, eller Gudenåen, er, med sine 158 kilometer, Danmarks lengste elv. Den ligger i Østjylland, og har sitt utspring i det fredede naturområdet Tinnet Krat ved byen Tørring.

Rivieraen er i Danmark

Det finnes mange vidunderlige strender i verden, men langs Kattegat-kysten i Danmark ligger faktisk noen av Europas beste. Den Danske Riviera strekker seg fra Sejerøbugten i vest til Øresund i øst.

Romjulskupp i København

Københavns gater står i shoppingens tegn fra helligdagene er over i slutten av desember og ut hele januar. Nå skal et nytt år feires med nye og spennende varer, og det gamle må ut. Her kan du virkelig spare penger!

Vil du opleve en af Danmarks hyggeligste havnefronter, omkranset af sennepsfarvede bindingsværkshuse og med en herlig duft af tjære og fisk i luften, skal du tage til den bornholmske østkystby Svaneke.

Charmerende Stege er Møns største by, men ikke desto mindre en af de mindste provinsbyer i Danmark. På grund af et udbytterigt sildefiskeri var Stege i middelalderen en af Danmarks rigeste provinsbyer.

Centralt på Lolland finder du den gamle klosterby Maribo, anlagt i smukke omgivelser med gammel bøgeskov og direkte ned til Maribosøerne, hvor du om sommeren kan opleve det hele fra søsiden med turbåden "Anemonen".

Vil du kombinere storbyturen til København med fredelig lillebystemning, kan det varmt anbefales at tage en tur til det gamle fiskerleje Dragør, der ligger bare 12 km fra Københavns centrum.

Sider

Showing 20 from 169 marked with "Couples holidays"

Sider