Nasjonalparken Mols Bjerge

Den varierte nasjonalparken er oppkalt etter områdets mest kjente naturområde: Mols Bjerge. Nasjonalparken er hele 180km2 og kan by på flotte fotturer, spennende dyreliv og hvite sandstrender.

Mols Bjerge

Mols Bjerge

Nasjonalparken Mols Bjerge ligger i den sydlige delen av Djursland og er et av Danmarks mest kuperte områder, med variert natur og mange sjeldne dyre- og plantearter. Nasjonalparken er oppkalt etter områdets mest kjente naturområde, Mols Bjerge (Mols bakker), som bare dekker en liten del av nasjonalparkens samlede areal på 180km2.

 

Share this page

Djursland, Danmark

Naturoplevelser i Østjylland

I Østjylland finner du Danmarks største elv, Himmelbjerget med sine fantastiske utsikter, flaggermuskolonier og nedlagte miner. Alt i alt mange spennende og varierte naturopplevelser.

Anholt fyr

Ferieøyene Samsø og Anholt

Noengang hørt om Samsø-potet? Samsø er kjent for sine gode råvarer og berekraftike levemåte, mens Anholdt ligger helt for seg selv midt i Kattegat og gir deg følelsen av å være helt alene i verden.

Ebeltoft

Sjarmerende kystbyer i Østjylland

Østjylland er hjem til Danmarks nest største by, Aarhus, men du bør også besøke middelalderbyen Viborg eller sjarmerende Ebeltoft mens du på besøk.