DFDS

Vinn en sjøreise til København

Vinn en sjøreise fra Oslo til København med DFDS Seaways
Hver måned gir vi en heldig vinner et gavekort for 2 personer på en sjøreise til København i Seaways Class lugar med havutsikt.

Hver måned gir vi en heldig vinner et gavekort for to personer på en sjøreise til København. Tagg ditt Københavnbilde med #mittkøbenhavn - og du er med i konkurransen!

Konkurranseregler

Hvem kan delta? Alle over 18 år med folkeregistrert adresse i Norge og som oppfyller nedenstående krav kan delta i konkurransen.

Konkurranseperiode: Konkurransen begynner 1. januar 2015 og avsluttes 31. desember 2015.

I hele konkurranseperioden kan du delta i konkurransen så mange ganger du ønsker, men hver person kan kun vinne en gang.

Du kan kun delta i konkurransen via Instagram. For å delta skal du være registert som bruker på denne applikasjonen. Konkurransen går ut på å laste opp et bilde og tagge det med #mittkøbenhavn.

Vinnere og premie

Det vil bli kåret totalt 11 månedsvinnere som vinner gavekort fra DFDS Seaways for to personer på en sjøreise til København i Seaways Class lugar med havutsikt*. Gjelder avreise lørdag – torsdag. Vinnerne kontaktes via vedkommendes Instagram konto.

VisitDenmark forbeholder seg retten til å slette bilder hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold.

Innsendte bilder

VisitDenmark forbeholder seg retten til å bruke det innsendte bilder etter eget skjønn og uten kompensasjon.

*Forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Share this page

Kart over København

 

Ta båten til København

DFDS Seaways seiler til København hver dag. Les mer og bestill din reise på www.dfdsseaways.no