Mitt København

Ja, vi elsker København! København er ganske enkelt en utrolig hyggelig by uansett om du skal på parferie, familieferie, jentetur, guttetur eller jobbtur. Og det beste av alt; du rekker mye på kort tid siden de fleste av Københavns attraksjoner ligger i selve bykjernen.

Gå på shopping i Strøget - Københavns shoppingområde nummer én. Utforsk den trendy bydelen Nørrebro - med designerbutikker, antikviteter og populære kafeer. Ta en øl på en av de mange uteserveringene i Nyhavn. Kos deg på Tivoli - elsket av både store og små. Nyt et smørrebrød på en av de koselige frokostrestaurantene eller smak deg gjennom de bugnende mathallene på Torvehallerne. Kos deg på utallige restauranter, barer og nattklubber ut i de små timer. Mulighetene er mange, det viktigste er kanskje tiden dere tilbringer sammen.

 

 

Ja, vi elsker dansk design

Mote fra Baum und Pferdgarten, interiør fra Eva Solo og Stelton, og lyd fra Bang og Olufsen – vi nordmenn elsker dansk design.

Video: Shopping og design i København

Kos deg på shopping i København

Københavns beste shopping

Vi nordmenn elsker å shoppe i Køben! 

Nyhavn, København

10 på topp i København


Dette bør du få med deg i København! For de rundt 10 millioner besøkende til den danske hovedstaden hvert år, er det Tivoli, bronseskulpturen Den lille havfrue og fristaden Christiania som rangerer høyest blant alle byens attraksjoner.

Lade opp batteriene?

København er en kilde til nytelse, og på avslappende spa og hotell i København kan du lade opp batteriene til høsten.

Dette visste du ikke om København-båten

København-båten er et lite samfunn i seg selv, og DFDS Seaways er det eneste rederiet som seiler de 600 kilometerne fra Oslo til København. 

Ditt perfekte hotell i København

Her ser du byens beste hoteller – både barnevennlige, luksuriøse og rimelige, i de forskjellige bydelene.