København

Drar du på ferie til København ferierer du i en by som gang på gang har blitt kåret til verdens beste by å leve i. Det skyldes blant annet byens spennende arkitektur, et stort antall grønne områder, flere havnebasseng som man kan bade i, og selvfølgelig den berømte og utbredte sykkelkulturen.

Du kjenner godt til København sa du? Når var sist du besøkte restaurantpromenaden på Jægersborggade eller spiste på verdens beste restaurant? Tok deg en tur i det københavnske motemekka, eller gikk deg vill blant showrooms og designkollektiv som skaper noe av det siste innenfor dansk design?  Det er alltid noe nytt å oppleve på en ferie i ditt København, enten det er snakk om en romantisk weekend for to eller en ferie for hele familien. 

Københavns forskjellige bydeler

På tross av Københavns relativt beskjedne størrelse, har de enkelte områder hvert deres særpreg som det definitivt er verdt å besøke og oppleve på nært hold. 

Nyhavn, København

Ja, vi elsker København!

København er ganske enkelt en utrolig hyggelig by, uansett om du skal på ferie med vennegjengen, kjæresten eller familien!

Kos deg på shopping i København

Københavns beste shopping

Vi nordmenn elsker å shoppe i Køben!