Tivoli jul

Tivoli i København

Tivoli i København har mer enn 4 millioner besøkende hvert år, og er den mest populære attraksjonen i hele Danmark. Tivoli ligger midt i den danske hovedstaden og er mer enn bare en fornøyelsespark. Besøkende fra hele verden kommer for å oppleve den spesielle stemningen og de fantastiske attraksjonene. Opplev sommer, Halloween og koselig julestemning på Tivoli.

Aktuelt på Tivoli

Tivoli holder åpent i julen fra 18. november til 31. desember. Kom i julestemning med Københavns mest spektakulære juledekorasjoner, magiske julelys og mange hyggelige juleboder. 

Tivoli er verdens nest eldste fornøyelsespark

Gjør deg klar for en unik opplevelse i København! Tivoli har fascinert barn og voksne siden portene først åpnet i 1843. Det er verdens nest eldste fornøyelsespark og den fantastiske miksen av attraksjoner, restauranter, musikk, kultur og hygge gjør det til en opplevelse for alle aldre. 

Jul i Tivoli

En eventyrverden midt i København

Når du stiger gjennom porten til Tivoli vandrer du også inn i en verden av eventyr, eksotiske omgivelser og fantastiske karuseller. Tivoli fornyer seg stadig med opplevelser i verdensklasse som passer perfekt for spenningssøkere i alle aldre, men man kan alltid kjenne historiens vingeslag i de vakre omgivelsene og herlige nostalgiske attraksjoner, som berg- og dalbanen av tre fra 1914. Både Hans Christian Andersen og Walt Disney har ruslet rundt på Tivoli for inspirasjon. 

Share this page

Åpningstider

Åpningstider vår/sommer 2017 (6. april - 24. september)
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24

Halloween 13. oktober - 5. november
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24

Jul og nyttår 18 november - 31 desember
Søndag - torsdag 11 - 23
Fredag - lørdag 11 - 24
24. desember 11 - 17
31. desember 11 - 00.30

Fyrverkeri på Tivoli

Se Tivolis fantastiske fyrverkeri:

Onsdager kl. 22.45 foran Konsertsalen, 3. mai – 20. september

Lørdager kl. 23.45 fra Konsertsalens tak, 6. mai – 23. september

Finn veien til Tivoli

Det er lett å finne frem til Tivoli, som ligger midt i København i nærheten av Rådhusplassen og rett over gaten fra Københavns Sentralbanestasjon