Velkommen til Danmark

Velkommen til den norske utgaven av Danmarks offisielle reiselivsportal.

Aarhus jul

Oppdag gourmet- og kulturbyen Aarhus

I 2016 ble Aarhus kåret av Lonely Planet til årets "must-see" i Europa. Årets Europeiske Kulturhovedstad er ekstra hyggelig før jul, når den lille storbyen blir dekket med magiske julelys og små juletrær.

restaurant domestic aarhus

Høysesong for hygge

Hygge har blitt trendy, og danskene er spesielt gode på å hygge seg. Det nærmer seg høysessong for kos, stearinlys, pledd og varme skjerf, men hva betyr egentlig ordet hygge?

Nyhavn jul

Danmarks beste julemarkeder

Fra november og utover eksploderer Danmark med magiske julemarkeder, hvor du kan kose deg med varm gløgg og plukke med deg hyggelige små gaver til de hjemme. 

Jul i Danmark

Julehygge i Danmark

Find vej til årets mange julemarkeder, besøg destinationernes egne julesider, se hvor du kan få julemad og meget mere.  

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Den 18. november åpner Tivoli for julesesongen! Kom i julestemning med Københavns mest spektakulære juledekorasjoner, magiske julelys og mange hyggelige juleboder. 

WoCo Johan Rosenmunthe

Se et København ikke alle kjenner

Sjekk ut vår guide til gjemte skatter i Danmarks hovedstad, her finner du noen av Københavns fineste steder utenom den kjente turistløypa. 

Superkilen

Københavns kuleste nabolag

Utforsk et København utenfor turistløypa og oppdag en av verdens kuleste hovedsteder, med sjarmerende og hippe nabolag rett utenfor bykjernen.

Illum rooftop

Kaffepause i København

Nyt en kopp kaffe og noe søtt på en av Københavns mange kafeer mens du slapper av mellom shopping og sightseeing i hovedstaden.

Kadeau

Michelinrestauranter

Velkommen til Skandinavias gourmetland nummer 1. Danmark har nå hele 29 Michelin stjerner fordelt på 25 restauranter, finnes det noe bedre sted å nyte høstferien?

Danmarks mest besøkte kunstmuseer

Danmark kan friste med mange kunstmuseer som er verdt et besøk. Her finner du en oversikt over de ti mest populære kunstmuseene i Danmark.

Shopping

Dansk design, mote, vintage eller interiør? Ta en langhelg i en av Danmarks storbyer og kos deg med shopping, sightseeing og lange kaffepauser.

Aarhus juleshopping

Konkuransevinnere

Konkurransen er avsluttet! Se hvem som vant en reise til Aarhus i samarbeid med VisitDenmark!