Lei feriehus i Danmark

Lykken er et feriehus i Danmark! Enten du skal på ferie med familien, vennegjengen eller kjæresten så finnes det et feriehus som passer perfekt.

Velg deg en dejlig dansk "hytte" som passer dine behov - det kan være ved stranden, ved en innsjø eller i en hyggelig liten by. 

Feriehusene, spesielt sommerhusene, i Danmark blir tidlig booket, så det lønner seg å være rask for å få akkurat det huset du har lyst til å tilbringe ferien i!

Skagen cottage house

Bo i et dansk feriehus  

Det finnes ca. 40 000 feriehus i Danmark. De fleste husene ligger i naturskjønne områder, oftest i nærheten av kysten og herlige strender. Konsentrasjonen av utleiehus er særlig stor i Nordjylland, langs den jyske vestkysten, på Rømø og Fanø, på Djursland, på Østfyn, i Nordsjælland, på Falster og på Bornholm.

Størsteparten av husene eies av private personer, men blir typisk utleid gjennem det lokale turistbyrået eller et utleiebyrå, som for eksempel NOVASOL, Et gjennomsnittlig dansk feriehus har normalt fire til seks soveplasser, men du finner også større hus, spesielt langs den jyske vestkysten.

Share this page

Book ditt feriehus i dag
Cruise

Finn veien til Danmark

Bare en avslappende båttur eller en rask flytur unna