Høst i Danmark

Ta en tur til Danmark i høst og kos deg på koselig kaféer og ute i de flotte høstfargene. Se våre guider til en regnværsdag i København, Danmarks mest sjarmerende småbyer, stjernekikking på Møn eller en helgetur til Aarhus. Her finner du inspirasjon til dansk hygge i høst (og mindre hyggelige Halloween-arrangementer).

Kadeau

Michelinrestauranter

Velkommen til Skandinavias gourmetland nummer 1. Danmark har nå hele 29 Michelin stjerner fordelt på 25 restauranter, finnes det noe bedre sted å nyte høstferien?

Tivoli halloween

Høstens fornøyelsesparker

Flere av Danmarks mest populære fornøyelsesparker holder åpent utover høsten, og noen har også spesielle arrangementer for Halloween. Her finner du en oversikt over høstens åpningstider!

Illum rooftop

Kaffepause i København

Nyt en kopp kaffe og noe søtt på en av Københavns mange kafeer mens du slapper av mellom shopping og sightseeing i hovedstaden.

Shopping

Dansk design, mote, vintage eller interiør? Ta en langhelg i en av Danmarks storbyer og kos deg med shopping, sightseeing og lange kaffepauser.

Vår frelsers kirke

København

La deg sjarmere av København! Nordens koseligste hovedstad byr på hyggelige kafeer, butikker og noen av Skandinavias beste restauranter.

Danmarks mest besøkte kunstmuseer

Danmark kan friste med mange kunstmuseer som er verdt et besøk. Her finner du en oversikt over de ti mest populære kunstmuseene i Danmark.