Feriesenter - perfekt for familieferien

Ta med deg barna på et dansk feriesenter i høst, en opplevelse barna sent vil glemme. Vi garanterer at barna får nye kompiser og at de voksne kan slappe av og nyte livet, mange feriesenter tilbyr restauranter, spa og velværetilbud.

Feriesenter er et genialt dansk konsept, det er en kombinasjon av hotell og feriehus. Du har din egen bolig eller rekkehus med de nødvendige toalett/bad- og kjøkkenfasiliteter samtidig som du har resepsjon, restaurant og ulike aktivitetstilbud. Det er en fin ferieform for barnefamilier da det er lett for barna å komme i kontakt med andre barn.
De fleste feriesentrene ligger i nærheten av havet og stranden, men de kan også finnes på vakre steder i innlandet eller i byene. De fleste feriesentre i Danmark har åpent året rundt og er derfor et godt alternativ når for eksempel høstferien planlegges.

Family hygge
Her kan du søke etter feriesentre i hele Danmark

Her kan du få en oversikt over de danske feriesentrene og booke direkte

Family hygge

Priser

Du kan leie din feriebolig for én eller flere uker, som regel fra lørdag til lørdag, men det er også mulig at booke for en helg. Utenfor feriesesong kan man også booke et midtukeopphold. Prisen avhenger av sesong og oppholdets lengde. Leie av feriebolig med fire sengeplasser i høysesong vil ligge på rundt DKK 6.000.

Share this page

Sykkelferie i Danmark er tipptopp!

Opplev Danmark på to hjul

Kombiner naturskjønne sykkelstier med med hyppige krobesøk, late dager på stranden, bysightseeing og korte avstander.