Det moderne Aarhus

I Aarhus møter du en livlig og dynamisk stemning, hvor gatebildet er preget av ungdom og studenter. Innen gåavstand finner du attraksjoner og museer i verdensklasse, en innovativ og mangfoldig gastronomisk scene, shopping i sjarmerende kvartaler, hav, strand og skog.

Med store events, internasjonalt anerkjente festivaler, historisk og moderne arkitektur samt et mangfold av opplevelser og inspirerende spisesteder, er Aarhus destinasjonen som har alt!   

Cafe Aaen
Parferie i Aarhus

Forelsk dere i Aarhus

Nyt sommeren og hverandre i naturskjønne omgivelser i Aarhus, hvor dere kan vandre rundt i byens mange sjarmerende kvartaler og smake på mat fra alle verdens hjørner.

 

Familieferie

Aarhus for hele familien

Selv om Aarhus er Danmarks nest største by, er det aldri langt mellom flotte naturopplevelser og attraksjoner for både små og store eventyrere. Ta med familien på eventyr i Aarhus i sommer!

Matopplevelser Aarhus

Smak på Aarhus

Det er mye god mat å smake på i Aarhus, som i fjor ble utvalgt som en av Lonely Planets 52 "food trails" på grunn av sine uforglemmelige matopplevelser.Finn flere kulinariske tips her!

Jentetur Aarhus

Venninnetur til Aarhus

Ta med deg venninnene på storbytur til Aarhus, Danmarks nest største by. Her kan dere kose dere med utrolige shopping muligheter og sene kvelder med deilig mat og god vin.