Det moderne Aarhus

En herlig blanding av ungdommelig energi og gamle tradisjoner gjør Aarhus til en spennende og dynamisk by med et pulserende liv. Når de i Aarhus sier gåavstand, så mener de gåavstand. Her finner du både strand, havn, byliv og skog – alt innenfor en rekkevidde av en 15 minutters sykkeltur. Kunstmuseet ARoS utstiller banebrytende verker fra noen av verdens mest progressive kunstnere. Den Gamle By er en helt unik severdighet i verdensklasse. 

Og er du glad i å shoppe, er Aarhus faktisk kåret til shoppingby nr. 1 i Skandinavia. Her finner du det nyeste innenfor dansk og internasjonal design- og spennende vintage. Nyt det gode liv og slapp av på en av de mange hyggelige kaféene, gå en tur i Latinerkvarteret og utforsk byen som har alt.

Forelsk dere i Aarhus

Opplev ekte dansk førjulshygge i naturskjønne omgivelser med tid til hverandre og avslapning i Danmarks nest største by, Aarhus.

Aarhus for hele familien

Selv om Aarhus er Danmarks nest største by, er det aldri langt mellom flotte opplevelser og attraksjoner for både små og store eventyrere. Ta med familien på et førjulseventyr i Aarhus!

Smak på Aarhus

Det kulinariske nivået er høyt i Aarhus. Hele tre restauranter med Michelin-stjerner plasserer byen i den gastronomiske eliten. Les våre tips til kulinariske opplevelser i Aarhus.

Jentetur med storbypuls i Aarhus

Ta med deg venninnene på juleshopping og førjulskos til Skandinavias beste shoppingby. Her får du tips til tre dager i Danmarks nest største by.

Play Video

Opplev Aarhus