Shopping i Danmark

Det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt når du skal shoppe. Fristelsene er mange og dansk design er kult. Motebevisste kan gå på jakt blandt internasjonalt kjente danske merker som Bianco, By Marlene Birger, Designers Remix og Bruuns Bazaar, eller besøke små, individuelle butikker som selger godbiter ingen av dine venner har. Gode vintage-kupp gjør du på loppemarkeder og i bruktbutikker. Noe nytt til hjemmet kan du kjøpe fra danske designikoner som Arne Jacobsen, Poul Henningsen (PH) og Finn Juhl. Og ikke glem noe godt til magen!

Legg handleturen til Danmark

Shopping i Danmark er mange ting: Små og fancy designbutikker, kjente motedesignere, møbler, porselen, innovativ brukskunst, eksklusive antikviteter og kul vintage. Og alt til hyggelige priser. God fornøyelse!

Kos deg på shopping i København

Københavns beste shopping

Vi nordmenn elsker å shoppe i Køben!

Shoppingbyer

Danmarks "storbyer" er ideelle for shopping. De er oversiktlige, lette å komme seg rundt i og har alle et variert utvalg av små, unike spesialforretninger og kjente merkebutikker.

Shopping i Odense

Shopping i Odense

Slå dig løs i Fyns lokale shoppingmekka

Shopping i Aalborg

Shopping i Aalborg

I Aalborg kan du tirre shoppinggenet i hyggelige, historiske omgivelser.

Dansk mote og design

"Danish design" og dansk mote er verdenskjent. På en shoppingtur til Danmark kan du oppleve hele spekteret - både de store designikonene som Finn Juhl, PH og Arne Jacobsen, men også de mange internasjonalt kjente motedesignerene og de mange som er i ferd med å skape seg et navn innen "fashion".

Opplev dansk mote og hotte designere på hjemembane

Danske motedesignere

Mange danske designere høste for tiden internasjonal anerkjennelse

Video: Dansk motesuksess

Dansk moteindusti er blandt Danmarks største eksportartikler. Denne videoen gir deg noen av svarene hvorfor flere og flere verden over velger å kle seg i dansk design.