Nyhavn, København

Ja, vi elsker København!

København er ganske enkelt en utrolig hyggelig by uansett om du skal på parferie, familieferie eller på tur med vennegjengen.

Og det beste av alt; du rekker mye på kort tid. Nå har du sjansen til å vinne en sjøreise for to personer med DFDS Seaways. 

Besøk Aarhusregionen, Danmark

Utforsk Aarhus

Aarhus byr på kunst i verdensklasse og kulinariske opplevelser på høyt nivå.

Odense veiskilt

Odense

Odenseanerne tar deg imot med åpne armer og et smil om munnen. De vet nemlig att de bor i en eventyrlig by fyll av historie, atmosfære og H.C. Andersen.

Aalborg havnefront

Aalborg

Europas lykkeligste by gjennomgår en magisk transformasjon, fra rå industriby til en kulturell perle.

Hammershus Bornholm

Bornholm

Man sier ofte at Bornholm er hele Danmark i et nøtteskall. Hvis du drar på ferie hit kan du derfor oppleve det meste av det Danmark har å by på!

Broholm Fyn

Fyn

Hold ferie på Fyn, Langeland og Ærø, der ligger lige midt i det hele. Landskabet i denne del af Danmark er bølget og bakket med mange frugthaver og levende hegn.

Vesterhavet

Vestjylland

På en ferie i Vestjylland kommer du ikke utenom Vesterhavet, som preger hele den jyske veskysten. Her står saltvannssprøyt og strandliv i sentrum, sammen med områdets fantastiske natur.

Anholt fyr

Østjylland

Grønne jorder og frodige landskap er overalt i Østjylland, som også byr på avslappende sandstrender, lange kystlinjer og spennende byer.