LEGOLAND - fargerik ferie i Billund

Når du og familien vandrer inn i LEGOLANDs verden, kjenner dere med en gang hvordan gleden sprer seg i kroppen og hvordan nysgerrigheten blir større hver gang dere får øye på noe nytt. Omgitt av millioner av fargerike LEGO-klosser kan dere slappe av og oppdage LEGOLAND sammen.

La barna oppleve en verden bygget i LEGO

En ferie hvor bare fantasien setter grenser og tiden med familien står i sentrum? Det eneste dere trenger er eventyrlysten og hverandre - og så er det bare å vende nesen mot LEGOLAND i Danmark.

I Miniland kan dere drømme dere bort og oppdage en verden bygget i LEGO. Her finnes gigantiske LEGObygninger, som får dere til å titte høyt opp mot himmelen, og titter dere nøye finner dere kanskje bryggen i Bergen også. I Miniland kan barna også være sin egen sjåfør og ta sitt første førerkort.

LEGOLAND Miniland

LEGOLAND og symfonier

Hvis det skal gå enda fortere må dere ta turen til den andre siden av fantastiske LEGOLAND, hvor Adventure Land får det til å kile ordentlig i magen. Det er både vind og vann som suser rundt ørene, og det er ikke lett å si om det er barna eller de voksne som skriker først.

I "Imagination Zone" går dere hånd i hånd med fantasien. Barna kan være dirigenter for sitt eget sprudlene orkester, og selv komponere egne fantastiske symfonier av LEGO instrumenter og vann.

Vil dere utforske det mystiske livet under overflaten kan dere vandre inn i en glasstunnel omringet av haier på alle sider, og mange fargerike fisker fra mer eksotiske deler av verden. La dere fascinere av det store blå - som ikke er laget av LEGO og er like levende som du og jeg.

Share this page

Legoland i Billund er en av Danmarks største attraksjoner

Barnas favoritter i Danmark

Danmark byr på fart og morro for hele familien!

Fårup sommerland

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er spekket med tilbud for barnefamilier, opplev alt fra ville dyr til fartsfylte karuseller. Nordjyderne er verdensmestre i å hygge seg, og det avspeiles i områdets tilbud til barnefamilier.

Historiesenter Dybbøl Bakke

Familieferie i Sønderjylland

I Sønderjylland er det tid og plass til alt, ta med familien på en historierik ferie fylt med flott natur, fart og moro - her venter enestående opplevelser for hele familien!

Mer informasjon om LEGOLAND

Adress: Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Telefon: +45 7533 1333

Sessongen 2017

LEGOLAND sessongen åpner 1. april.

Klikk her for å se åpningstider