Julehygge i Danmark

Hvis du liker julen, vil du elske et besøk til København i førjulstiden. Nyt den hyggelige stemningen og julelysene. Gjør unna julehandelen i Københavns handlegater. Smak danske delikatesser og julespesialiteter. Du kommer garantert i julestemning.

Delta i konkurransen og få muligheten til å oppleve førjulsstemningen i København.

Vinn en tur til København!

VisitDenmark og BoConcept har, i samarbeid med den danske popstjernen Stine Bramsen, gått sammen for å kunne tilby deg en eksklusiv julegave. Delta i vår julekonkurranse som gir deg sjansen til å vinne en tur til København, inkludert VIP-billetter og et "meet-and-greet"-arrangement med den populære popyndlingen. La Stine vise deg rundt i København. Hva kan du vinne?

Delta i konkurransen her innen 10. desember 2015 og bli med i trekningen av en førjulstur til København med fem overnattinger for to personer.

Juleshopping i Danmark

Gjør unna juleshoppingen i Danmark i kombinasjon med en liten storbyferie. De danske designbutikkene bugner over av fristelser og på et av de mange julemarkedene vil du finne unike gaver - enten til deg selv eller andre.

Det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt når du skal shoppe. Det er billigere enn i Norge, fristelsene mange og dansk design er kult. 

Aktiviteter for alle

Har du svært ved at komme i julestemning, så læg vejen forbi det julepyntede Tivoli eller Den Gamle By i Aarhus, hvor julen allerede starter i midten af november. - Besøg de lokale turistbureauers julesider og få inspiration til juleoplevelser fra alle kanter af landet.   

Smak på julen

Julen er ikke bare hjertenes, men også magenes, fest. Her kan du lese om opplevelser hvor dansk julemat står i sentrum.

Her finner du oversikt over anbefalte restauranter som alle har dansk julemat på menyen.