Julehygge i Danmark

Julen er uten tvil den tiden på året da det danske begrepet hygge virkelig kommer til sin rett. Så dersom du ønsker å komme i julestemning eller er på utkikk etter det perfekte stedet å feire jul, skal du reise til Danmark. Ta deg en tur i magiske Tivoli, gjør unna juleshopping på et av Danmarks mange julemarkeder, spis og drikk god mat, besøk et museum og kos deg gløgg i hjel.

 

Danmarks beste julemarkeder

Fra november og utover eksploderer Danmark med magiske julemarkeder, hvor du kan kose deg med varm gløgg og plukke med deg hyggelige små gaver til de hjemme. 

aarhus shopping jul

Praktisk juleinformasjon

Praktisk informasjon om jul og nyttår i Danmark, her finner du alt fra butikkenes åpningstider i julen til morsomme fakta om danskenes juletradisjoner. 

restaurant domestic aarhus

Høysesong for hygge

Hygge har blitt trendy, og danskene er spesielt gode på å hygge seg. Det nærmer seg høysessong for kos, stearinlys, pledd og varme skjerf, men hva betyr egentlig ordet hygge?

Dansk julaften

Noen gang lurt på hvordan de feirer jul i Danmark? Julaften i Danmark feires ganske likt som i Norge, men det er allikevel noen forskjeller. 

Jul i tivoli

Magisk jul i Tivoli

Tivoli er selve bildet på julestemning i København. Med sitt eget julemarked, julekonserter og Københavns beste utstilling av julelys er det et must hvis du er i København ved juletider. 

Nyttår tivoli

Feir nyttår i København

Har du lyst på en ordentlig fest med farger og fyrverkeri på nyttårsaften? København har mange restauranter og utesteder som inviterer til nyttårsfeiring, og det nye året kan også feires på Tivoli.