Julehygge i Danmark

Julen er uten tvil den tiden på året da det danske begrepet hygge virkelig kommer til sin rett. Så dersom du ønsker å komme i julestemning eller er på utkikk etter det perfekte stedet å feire jul, skal du reise til Danmark. Ta deg en tur i magiske Tivoli, gjør unna juleshopping på et av Danmarks mange julemarkeder, spis og drikk god mat, beøk et museum og kos deg gløgg i hjel.

Her får du tips og inspirasion til hyggelige juleoplevelser i Danmark.

Juleshopping i Danmark

Gjør unna juleshoppingen i Danmark i kombinasjon med en liten storbyferie. De danske designbutikkene bugner over av fristelser og på et av de mange julemarkedene vil du finne unike gaver - enten til deg selv eller andre.

Shopping i Danmark er en hyggelig fornøyelse for oss nordmenn

Shopping i Danmark

Det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt når du skal shoppe. Det er billigere enn i Norge, fristelsene mange og dansk design er kult. 

Aktiviteter for alle

Har du svært ved at komme i julestemning, så læg vejen forbi det julepyntede Tivoli eller Den Gamle By i Aarhus, hvor julen allerede starter i midten af november. - Besøg de lokale turistbureauers julesider og få inspiration til juleoplevelser fra alle kanter af landet.   

Jul i Tivoli - Foto: CopenhagenMediacenter/Ty Stange

Magisk jul i Tivoli

Hvert år skaber den gamle forlystelsespark midt i København rammerne om julestemningen for københavnere og byens gæster.

Smak på julen

Julen er ikke bare hjertenes, men også magenes, fest. Her kan du lese om opplevelser hvor dansk julemat står i sentrum.

Dansk julemad

Kos deg med tradisjonell dansk julemat

Her finner du oversikt over anbefalte restauranter som alle har dansk julemat på menyen.