Julehygge i Danmark

Julen er uten tvil den tiden på året da det danske begrepet hygge virkelig kommer til sin rett. Så dersom du ønsker å komme i julestemning eller er på utkikk etter det perfekte stedet å feire jul, skal du reise til Danmark. Ta deg en tur i magiske Tivoli, gjør unna juleshopping på et av Danmarks mange julemarkeder, spis og drikk god mat, besøk et museum og kos deg gløgg i hjel.

 

Danmarks beste julemarkeder

Fra november og utover eksploderer Danmark med magiske julemarkeder, hvor du kan kose deg med varm gløgg og plukke med deg hyggelige små gaver til de hjemme. 

Jul i tivoli

Magisk jul i Tivoli

Tivoli er selve bildet på julestemning i København. Med sitt eget julemarked, julekonserter og Københavns beste utstilling med julelys er det et must hvis du er i København ved juletider. 

Juleshopping i Danmark

Gjør unna juleshoppingen i Danmark i kombinasjon med en liten storbyferie. De danske designbutikkene bugner over av fristelser og på et av de mange julemarkedene vil du finne unike gaver - enten til deg selv eller andre.

Shopping i Danmark er en hyggelig fornøyelse for oss nordmenn

Shopping i Danmark

Det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt når du skal shoppe. Det er billigere enn i Norge, fristelsene mange og dansk design er kult. 

Aktiviteter for alle

Har du svært ved at komme i julestemning, så læg vejen forbi det julepyntede Tivoli eller Den Gamle By i Aarhus, hvor julen allerede starter i midten af november. - Besøg de lokale turistbureauers julesider og få inspiration til juleoplevelser fra alle kanter af landet.   

Smak på julen

Julen er ikke bare hjertenes, men også magenes, fest. Her kan du lese om opplevelser hvor dansk julemat står i sentrum.

Dansk julemad

Oppskrifter på deilig dansk julemat

Hvordan er det nu lige, man gør? Selvom det er det samme år efter år, skal mange alligevel have fat i kogebogen. Her er opskrifterne på fire klassiske julespiser.

Dansk julemad

Kos deg med tradisjonell dansk julemat

Her finner du oversikt over anbefalte restauranter som alle har dansk julemat på menyen.