Julehygge i Danmark

Julen er uten tvil den tiden på året da det danske begrepet hygge virkelig kommer til sin rett. Så dersom du ønsker å komme i julestemning eller er på utkikk etter det perfekte stedet å feire jul, skal du reise til Danmark. Ta deg en tur i magiske Tivoli, gjør unna juleshopping på et av Danmarks mange julemarkeder, spis og drikk god mat, beøk et museum og kos deg gløgg i hjel. 

Her får du tips og inspirasion til hyggelige juleoplevelser i Danmark.

Juleshopping i Danmark

Tag på juleshopping i Danmark - fx i kombination med en lille storbyferie. Eller læg vejen forbi et af Danmarks mange julemarkeder og gør indkøbsturen til en hyggelig fornøjelse.      

Det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt når du skal shoppe. Det er billigere enn i Norge, fristelsene mange og dansk design er kult. 

Ta en kopp varmende gløgg og kjenn hvordan julestemningen sprer seg. Her har vi samlet noen av de største største og mest populære julemarkedene i Danmark.

Aktiviteter for alle

Har du svært ved at komme i julestemning, så læg vejen forbi det julepyntede Tivoli eller Den Gamle By i Aarhus, hvor julen allerede starter i midten af november. - Besøg de lokale turistbureauers julesider og få inspiration til juleoplevelser fra alle kanter af landet.   

Nyd en stille julekoncert, find skøjterne frem eller oplev den danske natur i vinterdragt. Her er forslag til hyggelige aktiviteter julemåneden.  

Smak på julen

Julen er ikke bare hjertenes, men også magenes, fest. Her kan du lese om opplevelser hvor dansk julemat står i sentrum.

Her finner du oversikt over anbefalte restauranter som alle har dansk julemat på menyen.

Nyttige linker