Familieferie

Det er mye å oppleve hvis du reiser på ferie med barn i Danmark. Her kan du bli underholdt, utfordret og lære samtidig som dere har det gøy sammen. I Danmark er det aldri langt til neste opplevelse, så her slipper dere lange, anstrengende bilturer med slitne barn i baksetet. Det er mange familiegnede overnatningsformer å velge mellom, og ferien kan tilrettelegges etter din families behov, ønsker og ikke minst budsjett. Enten dere velger å bo på et feriesenter med masse forskjellige aktiviteter, campingsplasser med alle nødvendige fasiliteter, hyggelige vandrerhjem, eller et av de mer enn 20,000 sommerhusene til utleie så blir det en ferie spekket med opplevelser. Danmark har blant annet mange og sikre sykkelruter, flere åer og elver egnet til kanoturer, og utallige barnevennlige strender. 

Video: Danmark for børn

København i børnehøjde, Tivoli

København i børnehøjde

Få inspiration og tips til tre spændende og indholdsrige dage med børnene i København.

Med barn på sykkelferie

Med barn på sykkelferie

Det er ikke langt mellom opplevelsene i Danmark, og overalt i landet finner du skiltede og sikre sykkelveier og -stier, så det er ingen grunn til å droppe tanken om en sykkelferie - heller ikke om det er barn med i selskapet. 

På rideferie i Danmark

Rideferie i Danmark er en ferieform, der bliver mere og mere populær

Musikfestivaler i Danmark

Musikfestivaler af alle slags

Danmark er et sandt "festivalland". Her er musikoplevelser for enhver smag, og uanset hvad du går efter, er der dømt afslappet stemning, socialt samvær og dansk hygge i rigelige mængder.

Populære forlystelsesparker

Besøg en af Danmarks mange forlystelsesparker!