Skøytebane Frederiksberg

Familieferie

Det er mye å oppleve hvis du reiser på ferie med barn i Danmark. Det er mange familievennlige overnattingsformer å velge mellom, fra feriesentre med masse forskjellige aktiviteter og campingplasser med alle nødvendige fasiliteter, til hyggelige vandrerhjem og sjarmerende danske sommerhus. Her er det aldri langt til neste opplevelse, så dere får tid til å besøke både kjente attraksjoner som LEGOLAND© og Tivoli, i tillegg til Danmarks mange fornøyelsesparker og badeland. 

Jul i tivoli

Magisk jul i Tivoli

Tivoli er selve bildet på julestemning i København. Med sitt eget julemarked, julekonserter og Københavns beste utstilling av julelys er det et must hvis du er i København ved juletider. 

Tivoli halloween

Høstens fornøyelsesparker

Flere av Danmarks mest populære fornøyelsesparker holder åpent utover høsten, og noen har også spesielle arrangementer for Halloween. Her finner du en oversikt over høstens åpningstider!

Tivoli Halloween

Topp attraksjoner for barn i København

Et besøk i København er en sikker vinner hos de yngste, og det er mye man kan rekke på bare et par dager i Danmarks hovedstad. Her finner du tips og inspirasjon til en ferie for hele familien.

Legoland Billund

LEGO© - Verdens mest kjente leketøy

Hva vet du egentlig om LEGO©? Sjekk ut vår guide og bli bedre kjent med verdens mest populære leketøy, LEGOLAND© og LEGO© House.

Med barn på sykkelferie

Med barn på sykkelferie

Det er ikke langt mellom opplevelsene i Danmark, og overalt i landet finner du skiltede og sikre sykkelveier og -stier, så det er ingen grunn til å droppe tanken om en sykkelferie - heller ikke om det er barn med i selskapet. 

På rideferie i Danmark

Rideferie i Danmark er en ferieform, der bliver mere og mere populær

Musikfestivaler i Danmark

Musikfestivaler af alle slags

Danmark er et sandt "festivalland". Her er musikoplevelser for enhver smag, og uanset hvad du går efter, er der dømt afslappet stemning, socialt samvær og dansk hygge i rigelige mængder.

Populære forlystelsesparker

Besøg en af Danmarks mange forlystelsesparker!